Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen er utarbeidet for å bedre betjene de som er opptatt av hvordan deres personopplysninger blir brukt på nettet. Personopplysninger er informasjon som kan brukes på egen hånd eller sammen med annen informasjon for å identifisere, kontakte eller finne en enkelt person, eller identifisere et individ i sammenheng. Vennligst les våre retningslinjer for personvern nøye for å få en klar forståelse av hvordan vi samler inn, bruker, beskytter eller på annen måte håndterer din informasjon på vår hjemmeside.

Ved å akseptere disse retningslinjer for personvern som en del av brukeravtale, samtykker du at dine personopplysninger blir behandlet i samsvar med disse retningslinjene. Hvis du ikke aksepterer disse retningslinjer for personvern eller andre vilkår, må du avstå fra bruk av Beonias tjenester.

 

Hvilken personlig informasjon samler vi inn fra folk som registrerer brukerkonto og bruker våre tjenester?
Når du registrerer deg på vår side, eller bruker Beonias nettsted, som hensiktsmessig, forlater du ditt navn, e-postadresse, telefonnummer samt innholdet i Annonser eller andre detaljer

 

Når samler vi informasjon?
Vi innhenter informasjon fra deg når du registrerer deg på vår side, legger inn en annonse, fyller ut et skjema eller legger inn informasjon på nettstedet vårt.


Hvordan og hvorfor bruker vi opplysningene dine?
Informasjonen som vi samler inn fra deg for å administrere din tilgang til tjenestene, utføre kundeservice eller løse tjenesteproblemer, hindre misbruk av tjenestene og videreutvikle vår side for å forbedre og tilpasse din opplevelse.

 

Lagring av personopplysninger
Vi lagrer din personlig data så lenge det er nødvendig for å oppfylle formåler med databehandlingen som beskrevet i denne Personvernerklæringen. Din personlig informasjon blir slettet når den ikke lenger er relevant for de formålene som den ble samlet inn.

 

Endringer i din personlig data
Du kan alltid endre, slette din personlig informasjon via din Profil side ved å logge inn på din Beonias konto.

 

Tredjeparts formidling
Vi ikke selger, handler eller på annen måte overfører din personlig informasjon til eksterne parter, med mindre vi pålagt å gjøre det på grunn av lovlig forpliktelse eller når vi først har fått ditt samtykke. Hvis det er mistanke om at du har begått en forbrytelse i forbindelse med bruk av Beonias tjenester, på forespørsel, kan dine personlige opplysninger bli utlevert til myndighetene.

 

Tillater nettstedet vårt atferdssporing fra tredjepart?
Vi tillater ikke atferdssporing fra tredjeparter. Vi enige om at individer har rett til å forfølge rettslige rettigheter mot datainnsamlere og prosessorer som ikke overholder loven. Dette prinsippet krever ikke bare at enkeltpersoner har bindende rettigheter mot databrukere, men også atde kan vende seg til domstoler eller offentlige etater for å undersøke og / eller straffeforfølge manglende overholdelse av databehandlere.

 

Bruk av "cookies".
Vi bruker ikke "cookies" på Beonia webbplass.

 

Personvernerklærings endringer
Når denne personvern opprettes, legger vi ut den på vår hjemmeside. Du vil bli varslet om eventuelle endringer i personvernerklæring via din e-postadresse som du registrert på Beonia.

Kontakt
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæring, kan du kontakte oss via e-posten nedenfor.

ads@beonia.com